View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ksenos Apprentice
|
Posted: Sun Mar 07, 2004 11:27 am Post subject: PHP,XHTML and the "&" character. |
|
|
Γεια και χαρά σε όλους για δεύτερη φορά σήμερα .
Έχω παρατηρήσει οτι ο php parser, όταν πω οτιδήποτε για session start κτλ προσθέτει μια μεταβλητή sid σε όλα τα links το οποίο αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για το session id. Ολά καλά εως ότου πάω εγώ να βάλω μεταβλητή οπότε και μου προσθέτει &sid=234203948203948 κτλ. Το κακό της υπόθεσης είναι ο χαρακτήρας "&" δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σε xhtml έτσι απλά, γιατί είναι για να δηλώνει entities κτλ., οπότε και η σελίδα μου δεν βγαίνει valid xhtml. Κανονικά θα έπρεπε να είναι "&" για να το δεχτεί χωρίς προβλήματα. Υπάρχει μήπως καμια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να το κάνει αυτόματα? Έχω δεί πολλά site με php που αυτό είναι διορθωμένο για αυτό και σκέφτηκα να ρωτήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. _________________ Honor guide me... |
|
Back to top |
|
|
Deathwing00 Bodhisattva
|
Posted: Tue Apr 06, 2004 6:03 pm Post subject: |
|
|
Vrikes tropo telika? Ama den, gia vale ena komati apo ton kodiko sou pou na simvenei afto pou les. Isos na vroume akri. |
|
Back to top |
|
|
ksenos Apprentice
|
Posted: Wed Apr 07, 2004 8:26 am Post subject: |
|
|
Ναι ευτύχως τελικά βρήκα.
//seting the amp character to appear correctly
ini_set("arg_separator.output", "&");
Το κακό όμως είναι οτι ο server στο οποίο είμαι τώρα. Υπάρχουν πολλά άλλα probs. Αλλά τουλάχιστον έχω valid xhtml σελίδες . _________________ Honor guide me... |
|
Back to top |
|
|
|