View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brodi Tux's lil' helper
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
[*]
Wczoraj, kiedy usłyszałem dzwony wybiegłem z akademika i poszedłem prosto do katedry.. to był odruch.. I miałem ochotę rozpłakać się.. trochę z żalu.. bo czułem się jakby zmarł ktoś z mojej najbliższej rodziny, ale kiedy widziałem tych wszystkich ludzi, którzy tam poszli, to czułem radość z tego, że ta śmierć może przynieść dla wielu, którzy są daleko dużo dobrego. Bóg zabrał go już do siebie i wierzę w to, że wypełnił swoją misję i odbiera nagrodę wieczną.
(sorry, że trochę patetycznie zabrzmiało, ale to właśnie czuję)
Pozdrawiam _________________ Łukasz
"Linux - because it works!" |
|
Back to top |
|
|
rzezioo Apprentice
|
|
Back to top |
|
|
vArDo Apprentice
Joined: 14 Jul 2004 Posts: 218 Location: Bielsko-Biala / Cracow (Poland)
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
Ciesze sie, ze umarl w zgodzie z Bogiem. Niewielu ludzi zapewne tak umiera. Osobiscie nie czuje smutku, bo wiem, ze jego Światło bedzie jeszcze przed dlugi czas nas prowadzilo. Przeciez on nie zniknal. Dalej z nami jest. Ja przynajmniej tak sie czuje.
Pozdrawiam
vArDo
PS. Moim zdaniem nie ma co plakac jesli bedzie nam dane spotkamy go jeszcze twarza w twarz. |
|
Back to top |
|
|
moniek n00b
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
['][']['] |
|
Back to top |
|
|
psycepa Veteran
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
(
Twardowski kiedys napisal:
Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą
Żałuje, że nie pośpieszyłem się kiedyś. Zawsze był obok, jestem niewierzacy, ale na poczynania papieza zawsze patrzyłem z podziwem, na kolejne pielgrzymki, na wplyw na ludzi....
Żal mi, że odszedl. Nie bede klamal i nie bede mowil ze sie ciesze. W tym świecie idiotów i kretynów ON był kims naprawde wielkim, byl aurotytetem niepodwazalnyma kazdy inteligentny czlowiek potrafil zobaczyc te wielkosc, uwazam ze mial jeszcze troche do zrobienia, ale skoro odszedl, niech spoczywa w spokoju... _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
Back to top |
|
|
nelchael Retired Dev
|
|
Back to top |
|
|
Pablos n00b