View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zaranyi n00b
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:54 pm Post subject: [HU] Miért nincs a Kuroo 0.6 a portage-ben ? |
|
|
Tudja valaki miért nincs még mindig a Kuroo u[/b]j verziója a portage-ben, és a régi is csak maskolva ? Találtak valami nagyobb hibát ? |
|
Back to top |
|
|
SysOP XXL Tux's lil' helper
Joined: 27 Jan 2004 Posts: 139 Location: Kecskemét, Hungary
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:39 pm Post subject: Re: [HU] Miért nincs a Kuroo 0.6 a portage-ben ? |
|
|
zaranyi wrote: | Tudja valaki miért nincs még mindig a Kuroo u[/b]j verziója a portage-ben, és a régi is csak maskolva ? Találtak valami nagyobb hibát ? |
A globális package.mask szerint még tesztelni kell. A bugs-on van fenn egy új ebuild a 0.60.0-hoz, overlay segítségével fel lehet telepíteni (saját felelősségre persze).
Az ebuild
Ha segítség kell írhatok róla pár szót _________________ Magyarok jelentkezzetek!
A /etc/portage és használata |
|
Back to top |
|
|
Danuvius Guru
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
Ejha! Ahoz képest hogy milyen trágár egy neve van, elég szuper kis programnak tûnik.
El tudom képzelni...
Quote: | Anya: Jancsikám hagyd már békén azt a szerencsétlen számítógépet?
Jani: De Anyaaaaaa!! Most telepítem a kúróóóóót!
Apa: MICSODA?!?!?!
*piff, puff, meg valami faldöléses hang ahogy Jani átesik a falön keresztül a szomszédba* |
Ha már ilyen lökött hozzászolásban vagyok... milyen gyakorisággal használják magyarban a FOSS akronimát? |
|
Back to top |
|
|
|