View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Danuvius Guru
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:08 am Post subject: [HU] Magyar Gentoo-Wiki |
|
|
Ahogy dr_strange és bodri is javasolta, átkéne tenni a két HOGYAN-unkat és az installációs TIPPeket is a http://hu.gentoo-wiki.com/-ra.
Ki szeret játszadozni wikikkel? Megköszönném ha lenne önkéntes válalkozó--de elõbb utóbb ráteszem akár magam is ha minden kötél szakad.
Na meg a Magyar Gentoo-Wiki fõlapját is fel lehetne javítani pár linkkel létezõ HOGYAN-okhoz.
Elõre is köszönöm mindenkinek aki hajlandó segíteni! |
|
Back to top |
|
|
dr_strange Guru
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:56 am Post subject: |
|
|
Magyar részről xsak a fő karbantartó. Írj neki itt, a gentoo-users-hu levlistán, esetleg privizd meg a Magentán. _________________ shine on,
dr_strange
Set the Controls for the Heart of Gentoo
http://magenta.linuxforum.hu |
|
Back to top |
|
|
SysOP XXL Tux's lil' helper
Joined: 27 Jan 2004 Posts: 139 Location: Kecskemét, Hungary
|
|
Back to top |
|
|
dr_strange Guru
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
SysOP XXL wrote: | dr_strange wrote: | Magyar részről xsak a fő karbantartó. Írj neki itt, a gentoo-users-hu levlistán, esetleg privizd meg a Magentán. |
Hoppá...
Átírtam a szövegemet oda kérdés nélkül... Majd küldök neki egy PMet mindjárt
Addig is, itt a címe http://hu.gentoo-wiki.com/TIPP_etc_portage |
Szerintem semmi gond, a wiki lényege a közösségi szerkesztés. Csak gondoltam, érdemes felvenni vele a kapcsolatot. _________________ shine on,
dr_strange
Set the Controls for the Heart of Gentoo
http://magenta.linuxforum.hu |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Danuvius Guru
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:18 pm Post subject: |
|
|
Hát te egy aranyember vagy!
Köszönöm. Én nagy csendbe voltam az elmúlt pár napba munka miatt. De újra itt vagyok.
Csak visszaéled mindenki egy kicsit ha elégen elkezdjük járatni a metafórikus szájainkat!
Last edited by Danuvius on Fri May 13, 2005 5:59 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Danuvius Guru
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
Ákos a Magyar Gentoo-Wiki adminisztrátora volt olyan kedves hogy felnyitotta a fõ oldalt változtatásra.
Megpróbálom feljavítani egy kicsit (per pillanat csak feltettem rá a két legújabb cikket melyet SysOP XXL tett be) az elkövetkezõ pár napban.
Aki unatkozik az jó tettbõl beleböngészhetne régebbi cikkekbe és üzenhetne ha olyan talál ami mind érdekes mindig használható. Jó pár dolog elavultnak tünik és meglehet már nem érvényes újabb Gentoo rendszerekre.
Ezen kívül pedig aki csak akar, írogassa a saját okosságait a wiki-be; had tanuljon belöle más is.
Üdv:
Danuvius |
|
Back to top |
|
|
Danuvius Guru
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
A Gentoo-Wikinek a honlapja most már kicsit hasznosabb:
http://hu.gentoo-wiki.com/
Továbba csináltam egy Kérelmezett Cikkek oldalt amire feltettem pár kezdetbeli cikk ötletet. Ezek mind olyan dolgok amikrõl én magam tudok valamicskét, úgyhogy idõvel majd írok a témákról; de persze több fej okosabb együtt, úgyhogy szívesen venném mások írogatásait is. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Nagyon jól néz ki!
Viszont észrevettem, hogy az oldalak (köztük a főoldal) hol tegeznek, hol magáznak. Szerintem egységesíteni kéne valahogy. Szerintem tegeződhetnénk...
Fene ebbe a magyar nyelvbe _________________ Magyarok jelentkezzetek!
A /etc/portage és használata |
|
Back to top |
|
|
Danuvius Guru
|
Posted: Sat May 14, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
SysOP XXL wrote: | Nagyon jól néz ki!
Viszont észrevettem, hogy az oldalak (köztük a főoldal) hol tegeznek, hol magáznak. Szerintem egységesíteni kéne valahogy. Szerintem tegeződhetnénk...
Fene ebbe a magyar nyelvbe |
Magának valahol igaza van.
Az Index lapokon én a pár új cikket megjelöltem az év-hónap dátummal. Szerintem ezt lehetne csinálni "frissített" cikkekkel (persze a frissítés dátuma lenne használva--nem az eredeti megírásé). Én egyébként is aggódok hogy bizonyos információk a wiki-ben már rég elavultak és esetleg félrevezetõek.
Részét tudom frissíteni, de van nem kevés olyan dolog ott ami számomra igencsak ismeretlen. Tán az Indexek vita oldalain... stipi-stopizhatnánk bizonyos cikkeket frissítésre... ami annyit jelentene hogy megpróbáljuk az elkövetekezõ két héten belül frissíteni. Így aki többet tudd erröl vagy arról az jobban megtudja majd itélni hol lehet szükség a segítségére.
Kicsit bénán fogalmazok, de remélem értesz. |
|
Back to top |
|
|
xsak n00b
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 5:30 am Post subject: wow |
|
|
Helló!
Most láttam csak, hogy van ilyen topik...
Örülök s köszönöm, ha bárki szerkeszt a http://hu.gentoo-wiki.com -on ...
Igen, a lényeg a közösségi szerkesztés, a közös "munka"...
Hajrá-hajrá!
Üdv,
Ákos |
|
Back to top |
|
|
Almighty n00b
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
A HUP oldalra postoltam egy hírt a magyar Gentoo dokumentációkkal kapcsolatban, ha kiteszi trey, idetolom a linket. Olvassátok el, és várom a véleményeket, javaslatokat. _________________ Intel P4 Celeron 1700@2040 MHz - 384MB RAM - Sapphire Radeon 9550 @400/275
2.6.12 XFCE4 Reiserfs
CFLAGS= "-O3 -funroll-loops -ffast-math -pipe -fomit-frame-pointer" |
|
Back to top |
|
|
xsak n00b
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
Almighty wrote: | A HUP oldalra postoltam egy hírt a magyar Gentoo dokumentációkkal kapcsolatban, ha kiteszi trey, idetolom a linket. Olvassátok el, és várom a véleményeket, javaslatokat. |
Nos, kint van a hír... Kiváncsi vagyok, mi lesz a dologból...
Ha tudok, segítek. |
|
Back to top |
|
|
|