View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
darton n00b
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 10:34 pm Post subject: [HU] vicces grub |
|
|
Hello!
Lenne egy problémám! Nemrég telepitettem egy gentoo-t telepitési utmutato alapján mert még eléggé kezdö vagyok a témában. És a grubbal problémák vannak. Hallottatok már olyanrol h müködik a grub de nem lehet semmit látni belöle??? Miután kiirja h betölti a grub-ot fekete képernyõ bal felsö sarokban villogo kurzorral! és az benne a poén h müködik vagyis ha entert ütök bejön a gentoo illetve ha lefele nyil és enter akkor meg betöltödik a winxp. Na ez miért van és h lehetne orvosolni a problémát??? Válaszotokat elöre is kösz! |
|
Back to top |
|
|
krapansky n00b
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 2:39 pm Post subject: Re: [HU] vicces grub |
|
|
darton wrote: | Hello!
Lenne egy problémám! Nemrég telepitettem egy gentoo-t telepitési utmutato alapján mert még eléggé kezdö vagyok a témában. És a grubbal problémák vannak. Hallottatok már olyanrol h müködik a grub de nem lehet semmit látni belöle??? Miután kiirja h betölti a grub-ot fekete képernyõ bal felsö sarokban villogo kurzorral! és az benne a poén h müködik vagyis ha entert ütök bejön a gentoo illetve ha lefele nyil és enter akkor meg betöltödik a winxp. Na ez miért van és h lehetne orvosolni a problémát??? Válaszotokat elöre is kösz! |
Nezd meg a splashimage= sort, ilyen nekem is volt, es az volt a hiba, hogy rossz parametereket allitottam be |
|
Back to top |
|
|
darton n00b
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 5:26 pm Post subject: |
|
|
köszike:)))
sikerült megoldani tényleg a splashimage volt a ludas.... |
|