View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mindegy n00b
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Na, felraktam a timidityt, beállítottam rendesen a dosboxot, igaz majdnem minden játékhoz különbözõ konfig kell.
Tök jól megy vele az Another World, Alone in the Dark 1-2, Prince of Persia, Defender of the Crown, Blaster.
A Terep2-t viszont sehogy se tudtam belõni! Elindul, de nagyon-nagyon lassú, s nem reagál a billentyû-lenyomásokra. Ha valaki tudja a megoldást, szóljon izibe! |
|
Back to top |
|
|
MrPrise n00b
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
DOSBoxFE-t is rakd fel. _________________ Help answer the unanswered
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. |
|
Back to top |
|
|
mindegy n00b
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:00 am Post subject: |
|
|
Megnéztem ezt a dboxfe-t, de igazából nincs rá szükségem. Nem probléma a konfig fájlok szerkesztgetése, szívesen csinálom így, s parancssorból pedig simán meg tudom hívni a megfelelõ konfiggal a dosboxot.
Most csak az jelent problémát, hogy ki kell kísérletezni, a Terep2-nek milyen beállítások felelnének meg.
Code: | HARDWARE REQUIREMENTS
486 DX4/100 processor
2 MB RAM
VGA card (and monitor)
about 400K disk space
keyboard
at least an ADLIB compatible sound card for sound
SOFTWARE REQUIREMENTS
MS-DOS 5.00 or later
XMS driver (HIMEM.SYS)
(do not use any EMS drivers, such as EMM386 or QEMM)
at least 600K low memory |
|
|
Back to top |
|
|
MrPrise n00b
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:34 am Post subject: |
|
|
mindegy wrote: | Megnéztem ezt a dboxfe-t, de igazából nincs rá szükségem. Nem probléma a konfig fájlok szerkesztgetése, szívesen csinálom így, s parancssorból pedig simán meg tudom hívni a megfelelõ konfiggal a dosboxot. |
Ja, ok azt hittem a sok külön config file a gond. _________________ Help answer the unanswered
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. |
|
Back to top |
|
|
sayusi n00b
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 5:54 am Post subject: Re: [HU] Gentoo + j�t�k |
|
|
ffpp wrote: | Ja igen!
M�sik legfontosabb:
Ki, �s mit j�tszik Gentoo alatt?
Nem mell�kesen: hogyan?
Ha valaki Diablo2-vel sikeres, le�rhatn� hogyan! |
Természetesen transport tycoon vagy hÃvjuk openttd -nek. még surmó koromban '96 tájékán napokat ültem elÅtte
mostanában a nwn -t nyomom linux alatt, de ehhez nem a gentoo csomagot használom. sokkal jobb teljesÃtményt és szebb képet ad, mint ringyóz alatt... |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|