View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fallow Bodhisattva
|
Posted: Thu Mar 11, 2004 1:28 pm Post subject: xfree4.4 |
|
|
hello
uzywa ktos juz xfree4.4 ?
czy ostatecznie zrezygnowano z umieszczania ebuildow do 4.4 i wyzszych w portage ?
mam w tej chwili xfree 4.3.99 i zastanawiam sie czy jest sens upgrade`u na 4.4.0...
pozdro:) |
|
Back to top |
|
|
_troll_ Bodhisattva
|
Posted: Thu Mar 11, 2004 10:13 pm Post subject: Re: xfree4.4 |
|
|
fallow wrote: | hello
uzywa ktos juz xfree4.4 ?
czy ostatecznie zrezygnowano z umieszczania ebuildow do 4.4 i wyzszych w portage ?
mam w tej chwili xfree 4.3.99 i zastanawiam sie czy jest sens upgrade`u na 4.4.0...
|
Tak (zrezygnowano). Nie pojawia sie zadne oficjalne ebuild'y. A przynajmniej do czasu zmiany licencji.
Sens? Zdaje sie niewielki... XFree w ogole nie przoduje w nowosciach. Sam siedze na ostatnim dostepnym rc i nie slyszlame aby poprawili cos tak znacznie ze "musisz to miec!". Jesli ktos zna powod dla ktorego warto by jednak przejsc to chetnie sie dowiem (nie jestem guru od Xsow ).
Co do samego uzywnia to sa ludzie ktorzy to zainstalowali i sie pobawili. Szukaj na listach dyskusyjnych tematu 'XFree 4.4.0 Experience'. Troche tego bylo ostatnio. _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump |
|
Back to top |
|
|
fallow Bodhisattva
|
Posted: Fri Mar 12, 2004 10:48 am Post subject: |
|
|
hello
no i poszukalem , poczytalem , no i nie widze powodu aby zmieniac 3.99 na 4.0 , no chyba ze nowy numerek
swoja droga , to fakt ze Xfree rozwija sie bardzo powoli...
pozdro |
|
Back to top |
|
|
|