View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
incurable n00b
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 7:53 am Post subject: ερωτήση για το manual. |
|
|
Πρώτα απο όλα να χαιρετίσω και εγώ με την σειρά μου αυτήν την προσπάθεια μετάφρασης του manual του Gentoo στα Ελληνικά.
Θελώ να ρωτήσω αν το manual που μεταφράζετε, μπωρεί να χρησιμοποιήθει για την εγκατάσταση του Gentoo 2004.2; _________________ Åßìáóôå ðéá ðñùôáèëçôÝò --Euro2004-- |
|
Back to top |
|
|
Deathwing00 Bodhisattva
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 9:02 am Post subject: Re: ερωτήση για το manual. |
|
|
incurable wrote: | Πρώτα απο όλα να χαιρετίσω και εγώ με την σειρά μου αυτήν την προσπάθεια μετάφρασης του manual του Gentoo στα Ελληνικά.
Θελώ να ρωτήσω αν το manual που μεταφράζετε, μπωρεί να χρησιμοποιήθει για την εγκατάσταση του Gentoo 2004.2; |
Veveos mporei, liga pragmata alaksan... ala kane ena tsek me to aggliko... ama theleis, prosthese sto thread tha pragmata pou alaksan metafrasmena. |
|
Back to top |
|
|
incurable n00b
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 1:04 pm Post subject: |
|
|
σκεφτόμουνα ότι στην Ελληνική μετάφραση καλό θα ήταν να βάζουμε και σε παρένθεση τις ελληνικές επιλογές. π.χ. στην επιλογή του timezone ποια χώρα πρέπει να επιλέξουν οι Έλληνες (εφόσον δεν υπάρχει η Ελλάδα...) _________________ Åßìáóôå ðéá ðñùôáèëçôÝò --Euro2004-- |
|
Back to top |
|
|
Deathwing00 Bodhisattva
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 1:05 pm Post subject: |
|
|
incurable wrote: | σκεφτόμουνα ότι στην Ελληνική μετάφραση καλό θα ήταν να βάζουμε και σε παρένθεση τις ελληνικές επιλογές. π.χ. στην επιλογή του timezone ποια χώρα πρέπει να επιλέξουν οι Έλληνες (εφόσον δεν υπάρχει η Ελλάδα...) |
Osa theleis na prostheseis, prostheseta, osa theloun alagei, valta ki afta |
|
Back to top |
|
|
|