View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Deathwing00 Bodhisattva
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 3:48 pm Post subject: Hellenic Gentoo |
|
|
To sourceforge.net epitelous mas edose meros gia na kanoume website gia to Hellenic Gentoo. Oloi osi thelete na parete meros sto website, apla kante register sto sourceforge.net, kai afiste edw to codename sas.
Sas thimizoume oti exoume PHP + MySQL...
Last edited by Deathwing00 on Sun Feb 20, 2005 10:04 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
alfotis n00b
|
Posted: Fri Jun 11, 2004 3:34 am Post subject: |
|
|
Mporw na sou exw etoimo ena mini content management system se php+mysql se kanena mina (na teleiwsei i eksetastiki kai na to giortasw me mia 2imeri soura...)
Basika kala kai me pire tilefono o koukos giati apo tote pou gam*** to filesystem kai den eixa xrono na kanw 1 evdomada compile to gentoo (me kde kai ta sxetika) kai evala fedora (ti argokinito pragma einai ayto - btw perasa to kde 3.2.2 kai sernetai ston ypologisti mou enw to 3.1.2 pou eixe to fedora apo tin arxi pigaine sfaira! - 3eroume ti ftaiei?) ekopsa tis episkepseis sto forum tou gentoo giati evlepa ti leksi emerge kai me epiane kata8lipsi pou to fuckin fedora den exei tetoia kolpa...
Ayta apo mena.
Oti xreiasteis steile mou mail - alfotis@yahoo.gr . |
|
Back to top |
|
|
Deathwing00 Bodhisattva
|
Posted: Fri Jun 11, 2004 7:46 am Post subject: |
|
|
alfotis wrote: | Mporw na sou exw etoimo ena mini content management system se php+mysql se kanena mina (na teleiwsei i eksetastiki kai na to giortasw me mia 2imeri soura...)
Basika kala kai me pire tilefono o koukos giati apo tote pou gam*** to filesystem kai den eixa xrono na kanw 1 evdomada compile to gentoo (me kde kai ta sxetika) kai evala fedora (ti argokinito pragma einai ayto - btw perasa to kde 3.2.2 kai sernetai ston ypologisti mou enw to 3.1.2 pou eixe to fedora apo tin arxi pigaine sfaira! - 3eroume ti ftaiei?) ekopsa tis episkepseis sto forum tou gentoo giati evlepa ti leksi emerge kai me epiane kata8lipsi pou to fuckin fedora den exei tetoia kolpa...
Ayta apo mena.
Oti xreiasteis steile mou mail - alfotis@yahoo.gr . |
Egine file
Oso gia to kde, na sou pw oti einai gnosto... ala den thimame akrivos pio topic to elege... pantos eitan sto Desktop Environments, gia kane search |
|
Back to top |
|
|
Spyretto n00b
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 6:39 am Post subject: |
|
|
spyretto ... |
|
Back to top |