View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
huso_wamp n00b
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:33 am Post subject: bihaber |
|
|
Arayan bulur babalar..
Kaynak bol ne var ne Internet Dünyasýnda..
Ah bide google özürlüler olmasa ne hoþ olurdu
Belirli ciddiyetle ögrenmeye çaba gösterilirse sorun olmaz..
huso |
|
Back to top |
|
|
kandemir n00b
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:23 pm Post subject: |
|
|
"Post Reply" düðmesi yerine "New Topic" tuþuna bastýn sanýrým
Tahmin edeyim, Linux ile ilgili döküman yok diyen arkadaþa yanýt vermek istedin |
|
Back to top |
|
|
caitano n00b
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 3:41 am Post subject: slm |
|
|
ona benzer bir hata ben de yaptým gecenin bir yarýsý oluyor böyle þeyler affedin lütfen... |
|
Back to top |
|
|
gentr n00b
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 6:41 am Post subject: |
|
|
kandemir wrote: | "Post Reply" düðmesi yerine "New Topic" tuþuna bastýn sanýrým
Tahmin edeyim, Linux ile ilgili döküman yok diyen arkadaþa yanýt vermek istedin |
Thu Dec 16, 2004 9:35 am
https://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=168188&start=50
gentr wrote: | Selam
Oncelikle verdigin cevap icin cok tesekkurler.Ama ben sistemi tekrar kurdum.O hizli kurulumla(quick how to larla).Loglar icin olan o komutlari vermistim.Ve sorunsuz yuklemisti.
Birde sizlerle paylasmak istedigim bir konu var. Linux-sevenler.orgda Bahadir adindaki arkadasin soyle bir mesaji var.Aynen asagiya pastliyorum.
Bence turkce dokuman ve webadresi acilmasi bir cok insanin gentoo linuxe ilgisini artiracaktir.Elimizden geldikce bu mevzularda yardimci olalim.Tabiki birbirimizi kirmadan.
Kolay gelsin.
Quote: | Merhaba,
Elimde olmayan aksilikler yüzünden, son iki bültenin çevirisi ve daðýtýmýný yapamadým. Aksiliklerin baþýnda, geçen hafta yakalandýðým grip, geçen haftadan beri yaþadýðým baðlantý sorunlarý ve bu haftaki yoðun iþ tempom var.
Gentoo Haftalýk Haber Bülteni editörü ve yazarý Ulrich Plate ile bülten çevirileri hakkýnda yaptýðýmýz konuþmalar, þimdi daha anlamlý geliyor. Ýlk haftadan beri, bülten çevirisini tek baþýma yapmamam konusunda ýsrar ediyor, ve yaþanacak aksiliklerde bülten çevirisinin aksayacaðýný belirtiyordu.
Ne yazýk ki, çeviri süreci için iyi bir organizasyon yapamadým ve çeviri ile ilgilenemediðim zamanlarda baþkasýnýn bu iþi sürdürmesi için bir acil durum planý hazýrlamadým.
Yapýlacaklar listeminbaþýnda Gentoo-TR.Org sitesi vardý, ancak öyle görülüyor ki, sitenin hazýrlanmasýndan çok daha önemli bir konu var: proje organizasyonu. Geçtiðimiz iki hafta boyunca yaþadýðým problemlerin çoðunu yine yaþayabilirim, ne bültenle ilgilenebilirim ne de siteyle.
Sevgili Görkem Çetin'in çeviri çalýþmalarý ve gönüllüler hakkýnda yazdýðý bir mail vardý, hatýrlarsýnýz, çeviri odaklý çalýþmalarýn ne kadar zor yürüdüðünden bahsediyordu. Görkem Çetin'in de dediði gibi, bu iþ için zaman ayýracak gönüllülere ihtiyacýmýz var. GNU/Linux toplantýlarýnýn arasýna bir de "Çeviri gruplarý" toplantýlarý eklesek ve Türkiye'deki tüm çeviri gönüllülerini buluþtursak çok iyi olur diye düþünmekteyim. Hem birbirimizi tanýrýz, hem de çeviri gruplarý arasýnda yardýmlaþma için bir çalýþma yaparýz.
Bu baglamda, Gentoo Haber Bülteninin cevrilmesi calismarimiza yardim edebilecek gönüllü arkadaslarin
* bahadir@gentoo-tr.org
adresine mail atmalarini cani gönülden istiyorum. Haftada 1 sayfa bile cevirseniz, her türlü yardim makbule gececektir.
Saygýlarýmla,
Bahadýr Kandemir
bahadir@gentoo-tr.or |
|
yazık............... |
|
Back to top |
|
|
togan Apprentice
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 7:09 am Post subject: Gentoo |
|
|
kandemir wrote: | "Post Reply" düðmesi yerine "New Topic" tuþuna bastýn sanýrým
Selam Bahadýr; hayýr sanýrým benim bir yazýma cevaben yazmýþtý
Yada yanlýþ yere yazmýþtý. Yoksa yazamamýþmýydý . Aslýnda cevap niteliðide kazanamamýþtý.
Ha birde þunu merak etmiþtim huseyin avatar olarak seçtiðin o iðrenç resmi çokmu aradýn.
Kolay gelsin _________________ Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA |
|
Back to top |
|
|
huso_wamp n00b
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 4:43 pm Post subject: |
|
|
Papaytadan baþka çiçek tanýmam hesabý bendeniz lapis ten baþka yere takýlmaz ve tanýmaz
Ýlk kez bi foruma yazdým oda komedi oldu .. :
O resim az biraz olsun taþýdýðým agresyonu yansýtýyor..
Manson dinleyen adamdan Melek resmi seçmesini beklemiyordunuz galiba..
Selam kelam falan filan..
Huso |
|
Back to top |
|
|
|