View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sir_skiner Apprentice
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:29 pm Post subject: [OT] szukam koled |
|
|
ehh... az mi glupio, ale zapytam.
moze ktos z was ma fajne koledy w mp3/ogg co by sobie mozna wigiliny wieczor umilic? interesuja mnie glownie polskie koledy i pastoralki/piosenki swiateczne (Pospieszalscy, Preisner, Steczkows(cy/ka), Jopek... moga byc inni byle nic w stylu Mazowsza. ), ale moga byc zagraniczne, byle nie niemieckie. nie chce tez HH i Mansona
zassal bym z sieci p2p gdyby nie fakt, ze na ed2k mam low id, i ogolnie jest kicha bo jestem za firewallem... prawie nic mi nie sciaga. nigdy nawet p2p na linuxie nie uzywalem Cool admin przed swietami portow mi nie przekieruje, pewnie dopiero po nowym roku jak znam zycie
wiec jesli je macie i mozecie, i przedewszytkim checie wystawic je na jakims serwerku, to bede wdzieczny _________________ sir_skiner
GentooLinux - thinking best |
|
Back to top |
|
|
fallow Bodhisattva
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:53 pm Post subject: |
|
|
owszem swieta ida ale prosze o nie podawanie linkow do nielegalnego stuffu.
takie plytki z koledami sa w marketach po 5-9pln no a to nie jest forum warezowe
sa tez koledy ktore mozna rozpowszechniac zgodnie z prawem .takie linki sa dopuszczalne. stad watek otwarty
Apel wrote: |
2. Na forum obowiązuje zakaz podawania linków do materiałów nielegalnych/naruszających prawo polskie lub amerykańskie (to jest związane z lokalizacją serwera) oraz linków do stron zawierających takie materiały. Zabronione jest również podawanie metod na złamanie zabezpieczeń programów, na włamanie się do systemów komputerowych oraz innych nielegalnych działań. Proszenie o podanie takich linków, wysłanie nielegalnego oprogramowania, cracków również jest zabronione. Nagminne niestosowanie się do tej zasady będzie nagradzane zablokowaniem dostępu do forum.
|
_________________ "Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived" J-L. Picard |
|
Back to top |
|
|
sir_skiner Apprentice
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:15 am Post subject: |
|
|
wiem, wiem, przeginka z mojej strony, ale 2 dni szukam i nic, a u mnie w miescie chyba wszystko sensowne co bylo ludzie rozsepili, tak to jest jak nie ma Empiku i sensownych stoisk z muzyka na miejscu.... no i obudzilem sie z tym troche po nie w czasie _________________ sir_skiner
GentooLinux - thinking best |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|