View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
togan Apprentice
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 8:45 pm Post subject: [TR][UTF-8] UTF-8 Nasıl Ayarlanir. |
|
|
Kimsenin kullanmadigi bir forumda belge bulundurmak anlamsiz.. Kaldirildi.. _________________ Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA
Last edited by togan on Tue Feb 15, 2005 3:30 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
Ertan.Kurt n00b
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:04 pm Post subject: browser |
|
|
Ek olarak:
Browserda ör. Mozilla Firefox - View menüsü->Character Encoding->Unicode (UTF-8) |
|
Back to top |
|
|
kehleti n00b
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 6:34 pm Post subject: |
|
|
slm.
@togan arkadaŠUTF-8 diyorsun da mesajın okunuyor ama imzan türkçe harflerde sorun çıkarıyor.
YanlıŠanlama ama UTF-8 hakkında yazdıklarında haklı olabilirsin bunu tartıÅmıyorum. Ama UTF-8 hakkında bu kadar Åey söyledikten sonra Browser ayarlarım UTF-8 ayarlarında iken imzanın okunmaması tezat oluÅturuyor.
Bence bir sakıncası yok. Ama yinede bir karıÅıklık yaratıyor. |
|
Back to top |
|
|
togan Apprentice
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 9:01 pm Post subject: |
|
|
kehleti wrote: | slm.
@togan arkadaŠUTF-8 diyorsun da mesajın okunuyor ama imzan türkçe harflerde sorun çıkarıyor.
YanlıŠanlama ama UTF-8 hakkında yazdıklarında haklı olabilirsin bunu tartıÅmıyorum. Ama UTF-8 hakkında bu kadar Åey söyledikten sonra Browser ayarlarım UTF-8 ayarlarında iken imzanın okunmaması tezat oluÅturuyor.
Bence bir sakıncası yok. Ama yinede bir karıÅıklık yaratıyor. |
Selam ben yorumlarınızı daha teknik konular üzerine yapmanızı beklerdim. Benim imzamın iso-8859-9 yada utf-8 olması sanırım o kadar tartıÅılacak bir konu deÄil bence dikkatinizi basit konular yerine howtolar üzerinde yoÄunlaÅtırmalısınız. Åu anda benim yaptıÄım oylamada iso-8859-9 tercih edenler önde olduÄu müddetçe imzamda iso-8859-9 olarak duracak. eÄer utf-8 isteyenler daha çok olursa oda utf-8 olacaktır. Burada uygulanan sadece demokrasi yani çoÄunluÄa uyum saÄlamak.
Kolay gelsin _________________ Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA |
|
Back to top |
|
|
togan Apprentice
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 9:14 pm Post subject: Re: browser |
|
|
Ertan.Kurt wrote: | Ek olarak:
Browserda ör. Mozilla Firefox - View menüsü->Character Encoding->Unicode (UTF- |
Selam Ertan.Kurt
Aramıza hoÅ geldin ve oylamaya katıldıÄın ve yaptıÄın katılım çaÄrısı için teÅekkürler. Ve forumuza teknik bir katkıda bulunduÄunuz için ayrıca teÅekkürler. Firefox ayarlarını yazmayı unutmuÅum
Kolay gelsin _________________ Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA |
|
Back to top |
|
|
|