View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rane Retired Dev
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 12:04 am Post subject: |
|
|
Wpadnij na #gentoo-docs-pl na freenode. |
|
Back to top |
|
|
Codeobiect n00b
|
Posted: Mon Oct 19, 2015 10:14 am Post subject: |
|
|
Czy przetłumaczona przez was dokumentacja jest, gdzieś dostępna?
Pozdrawiam! |
|
Back to top |
|
|
Jacekalex Guru
|
Posted: Thu Oct 29, 2015 4:46 pm Post subject: |
|
|
rane wrote: | Wpadnij na #gentoo-docs-pl na freenode. |
Czy mógłbyś napisać w paru żołnierskich słowach, jak i skąd pobrać poprzednią wersję dokumentacji w paczce np tar.xz, wypakować lokalnie i skonwertować linki nawigacyjne?
Bo była tona kapitalnej dokumentacji dotyczącej wsystkich aspektów systemu, a teraz "ciemność widzę".
Są jakieś kawałki starej dokumentacji na rożnych stronach, ale zazwyczaj nie obrabiają nawigacji, bo linki mają do starej lokalizacji.
Na IRC zajrzeć nie mogę, bo coś mi wszystkie serwery odrzucają połączenie (na różnych systemach i programach), a u mojego ISP w ciągu ostatnich kilku miechów nic się nie dowiedziałem sensownego na ten temat, i chyba jak nie pójdę tam z siekierą, to się nic nowego nie dowiem.
Pozdro
|
|
Back to top |
|
|
sherszen Apprentice
|
Posted: Thu Oct 29, 2015 4:56 pm Post subject: |
|
|
Również poszukuję tarballa z tą dokumentacją, bo faktycznie było tam dobrze opisanych kwestii z bezpieczeństwa systemu.
Z góry dziękuję za udostępnienie takiej paczki. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|