View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aqu Apprentice
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:22 pm Post subject: vga->dvi |
|
|
czesc,
czy przejdzie jaka odpowiednio podlacze koncowke vga do wejscia dvi od matrycy laptopa (dtk, modelu nie znam).
I czy ewentualnie moglbym prosic o jakis schemat ;] jak to podlaczyc _________________ Security is like Ogres and Onions, they have layers.
Linux - Registered user #415939
adopt an unanswered post |
|
Back to top |
|
|
milu Bodhisattva
Joined: 03 May 2004 Posts: 1122 Location: Poland, Konstancin-Jeziorna
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:25 pm Post subject: Re: vga->dvi |
|
|
aqu wrote: | czesc,
czy przejdzie jaka odpowiednio podlacze koncowke vga do wejscia dvi od matrycy laptopa (dtk, modelu nie znam).
I czy ewentualnie moglbym prosic o jakis schemat ;] jak to podlaczyc |
Skąd wiesz że ta matryca podiada dvi a nie zwykłe vga wzbogacone i kilka wejść/wyjść?
Kiedyś znalazłem schemat dotyczący podłączenia jakiejś matrycy do karty VGA ale nie wiem czy teraz to odszukam. _________________ Pozdrawiam,
Milu
------------------------------------
Registered Linux User: #246079
Zanim zadasz pytanie przeczytaj to dokładnie!! |
|
Back to top |
|
|
aqu Apprentice
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:33 pm Post subject: Re: vga->dvi |
|
|
milu wrote: |
Skąd wiesz że ta matryca podiada dvi a nie zwykłe vga wzbogacone i kilka wejść/wyjść?
Kiedyś znalazłem schemat dotyczący podłączenia jakiejś matrycy do karty VGA ale nie wiem czy teraz to odszukam. |
wydaje mi sie ze to jest akurat dvi... ale nie jestem pewien. dokladnie sprawdzic nie moge... bo mam wlasnie tylko matryce.
tak w sumie to przy matrycy sa 2 wyjscia... jedno na 15 pin a drugie na 30 _________________ Security is like Ogres and Onions, they have layers.
Linux - Registered user #415939
adopt an unanswered post |
|
Back to top |
|
|
milu Bodhisattva
Joined: 03 May 2004 Posts: 1122 Location: Poland, Konstancin-Jeziorna
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:17 pm Post subject: |
|
|
Spróbuj poszukać specyfikacji tej matrycy wg jej numeru/producenta etc. Części dokumentacji można się nawet dogrzebać. _________________ Pozdrawiam,
Milu
------------------------------------
Registered Linux User: #246079
Zanim zadasz pytanie przeczytaj to dokładnie!! |
|
Back to top |
|
|
|