View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
argasek Bodhisattva
Joined: 06 May 2004 Posts: 1121 Location: Sol [0,0], Poland, Kraków
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 11:50 am Post subject: Spotkanie Gentoo #2: zdjęcia, relacje, reklamacje i całusy |
|
|
No, myślę że topic mówi sam za siebie. Ze swojej strony muszę napisać, że cholernie się cieszę, że mogłem spędzić ten wieczór w tym zacnym męskim (choć ubarwionym niczym rodzynki w cieście damami ) gronie i jednocześnie żałuję, że nie ze wszystkimi udało mi się porozmawiać odrobinę dłużej, co wynikało w dużej mierze z kwestii technicznej. Na moje oko jednak integracja nastąpiła i była całkiem owocna. Szczególne pozdrowienia ślę więc przede wszystkim uczestnikom grilla w Hacjendzie, ekipie dokumentacyjno-fotograficznej (Poe - wielkie sorry za uciapanie obiektywu, mam nadzieję, że bardzo nie ucierpiał!), Młodym Damom oczywiście (za cierpliwość w wysłuchiwaniu zwierzeń z naszych bojów z modułami kernela, ACPI, WiFi i iptables), Milu i Lubej, za pozdrowienia online, a ty Norbi masz krechę, bo lachony nie zostały sprowadzone (ale to nic, więcej kiełbasek dla nas) ;P _________________ RLU #137109 | http://soundcloud.com/argasek |
|
Back to top |
|
|
raaf Apprentice
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:14 pm Post subject: Re: Spotkanie Gentoo #2: zdjęcia, relacje, reklamacje i ca |
|
|
hehe, a mnie boli gardlo
pozdrawiam
raaf _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!! |
|
Back to top |
|
|
Eko n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:15 pm Post subject: |
|
|
popili pojedli i ogladali slowika :d |
|
Back to top |
|
|
n0rbi666 l33t
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:52 pm Post subject: |
|
|
No lachony nie chciały iść z nami brak daru przekonywania ... nawet obiecaliśmy, że odprowadzilibyśmy je wszystkie do miasta |
|
Back to top |
|
|
Eko n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 2:06 pm Post subject: |
|
|
trzeba bylo sila i gwaltem brac |
|
Back to top |
|
|
Gabrys Veteran
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 3:35 pm Post subject: |
|
|
Heh, ze mną żadna nie chce iść na spotkanie TLUG-a a co dopiero jechać do Krakowa na spotkanie użytkowników systemu Gentoo, którego nazwa brzmi jak sekta a jej Guru jest pedalska krówka o imieniu Larry . Pewnie, że żałuję, że nie byłem, ale oprócz tego, że drogo i daleko, to jestem ciągle i znowu chory . A zaraz idę na koncert Riverside i będę zarażał ludzi. Swoim zapałem oczywiście. Tyle narzekania.
PS: następne spotkanie w Toruniu. Kandydata na kulturalną stolicę Europy w roku dwa tysiące którymś (coś koło 10-12). _________________ Sabayon Professional 1.1 (czyli zdradziłem oryginalne Gentoo)
@ Dell Inspiron 8600 (nVidia, Realtek, Pentium M) |
|
Back to top |
|
|
raaf Apprentice
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 3:46 pm Post subject: |
|
|
Gabrys wrote: | Heh, ze mną żadna nie chce iść na spotkanie TLUG-a a co dopiero jechać do Krakowa na spotkanie użytkowników systemu Gentoo, którego nazwa brzmi jak sekta a jej Guru jest pedalska krówka o imieniu Larry . Pewnie, że żałuję, że nie byłem, ale oprócz tego, że drogo i daleko, to jestem ciągle i znowu chory . A zaraz idę na koncert Riverside i będę zarażał ludzi. Swoim zapałem oczywiście. Tyle narzekania.
PS: następne spotkanie w Toruniu. Kandydata na kulturalną stolicę Europy w roku dwa tysiące którymś (coś koło 10-12). |
bylem na riverside teraz trzy dni temu w kraku, .. zajebiste chodz to nie moja muza
pozdrawiam
raaf _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!! |
|
Back to top |
|
|
Poe Bodhisattva
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2155 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 4:48 pm Post subject: Re: Spotkanie Gentoo #2: zdjęcia, relacje, reklamacje i ca |
|
|
argasek wrote: | i jednocześnie żałuję, że nie ze wszystkimi udało mi się porozmawiać odrobinę dłużej, co wynikało w dużej mierze z kwestii technicznej.
|
no, niestety :S
argasek wrote: |
Na moje oko jednak integracja nastąpiła i była całkiem owocna.
|
popieram
argasek wrote: | Szczególne pozdrowienia ślę więc przede wszystkim [...] ekipie dokumentacyjno-fotograficznej (Poe - wielkie sorry za uciapanie obiektywu, mam nadzieję, że bardzo nie ucierpiał!),
|
oddzrdawiam i nie martw sie o obiektyw. na zdjeciach nie ma uszczerbku, a obiektyw i tak musialem wyczyscic
argasek wrote: |
Młodym Damom oczywiście (za cierpliwość w wysłuchiwaniu zwierzeń z naszych bojów z modułami kernela, ACPI, WiFi i iptables),
|
Młoda Dama po tym wszystkim powiedziała mi wspaniały komplement pt. "nei wiedzialam, ze mam tak mądrego chłopaka i przekaże Jej pozdrowienia rozmawialiśmy potem na spokojnie i wbrew pozorom podobało się Jej
a teraz przydaloby sie obrobic zdjecia (troche je zeskalować) i naklepac na szybko jakas www z fotkami zabieram sie do roboty, dam linka
pozdrawiam i do rychlego znowuzobaczeniasie _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://popularcoffee.blogspot.com - Popkulturowa Kawa
RLU#342333 |
|
Back to top |
|
|
Yatmai Veteran
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
Cholerka, tylko przedstawiciel Microsoftu nam umknął Trzeba będzie nadrobić naspępnym razem _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
Lapek: [HP nc6000] [i686] [2.6.29-ARCH] [ati-open] [KDE 3.5.10] |
|
Back to top |
|
|
KARQL n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 6:36 pm Post subject: |
|
|
Poe tak czekamy na foty:)
Kurde szkoda, ze tak wczesnie sie zmylem, ale praktycznie nie znalem zadnego z wase i dopiero pozniej sie dowiedzialem, ze bylby nocleg, a tak to musialem na autobus spadac:/ Jednak mimo tego i tak bylo bardzo pozytywnie, a nastepnym razem sie nadrobi:)
Pozdrowienia dla pani Barmanki ktora jest super kobieta i milo sie z nia rozmawialo:D _________________ Gentoo! |
|
Back to top |
|
|
Poe Bodhisattva
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 7:21 pm Post subject: |
|
|
http://adyton.com.pl/~poe/zlot
stronka zrobiona maksymalnie prosto
poza tym przepraszam za kiepskie technicznie zdjecia. osobiscie musze sie zbesztać za nie, no ale wazne, ze są.
pozdrawiam _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
RLU#342333 |
|
Back to top |
|
|
Yatmai Veteran
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 7:42 pm Post subject: |
|
|
Poe wrote: | http://adyton.com.pl/~poe/zlot
poza tym przepraszam za kiepskie technicznie zdjecia. osobiscie musze sie zbesztać za nie, no ale wazne, ze są.
pozdrawiam |
Chyba jedno wcięło _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
Lapek: [HP nc6000] [i686] [2.6.29-ARCH] [ati-open] [KDE 3.5.10] |
|
Back to top |
|
|
Poe Bodhisattva
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
Art.root wrote: | Poe wrote: | http://adyton.com.pl/~poe/zlot
pozdrawiam |
Chyba jedno wcięło |
poprawione _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
RLU#342333 |
|
Back to top |
|
|
madallenka n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 8:22 pm Post subject: |
|
|
tak dla ciekawskich, zainteresowanych...teraz już wiecie jakiego mam nick'a na forum..
szkoda, że nam nie udało się dotrzeć na tego grilla...ale argasek ze swoją komórką cały czas był poza zasięgiem..
Last edited by madallenka on Sun Oct 08, 2006 8:46 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
argasek Bodhisattva
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 8:35 pm Post subject: |
|
|
#1: O cholera Dziwne, bo np. SMS od Poe'a doszedł. A szkoda. Well, next time
#2: mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa, jeśli podpiszę zdjęcie:
http://adyton.com.pl/~poe/zlot/fszyscy.html
A zatem od lewej:
Troll, Magda, Raaf, Jabol, Gosia, Kurt Steiner, Poe, kr3x, Paulina, czikenator, KARQL, Blazeu, Art.root, tomekb, Eko (?), Norbi666, canis_lupus, Madallenka, kolega debianowiec (?)
Osoby nie/błędnie zidentyfikowane proszone o korekty - z góry przepraszam, ale nie sposób było wszystkich spamiętać. _________________ RLU #137109 | http://soundcloud.com/argasek
Last edited by argasek on Mon Oct 09, 2006 9:05 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
psycepa Veteran
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 8:42 pm Post subject: |
|
|
hmm, dziewczyna uzywajaca gentoo, kandydatka na zone
a co do zdjec, jak sie tylko sesja skonczy podepne Coppermine'a pod swoja stronke i chetnie potrzymam przez jakis czas zdjecia ze zlotu w formie zjadliwej _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
Back to top |
|
|
blazeu Apprentice
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
Wiec tak:było fajowo Niech żałują Ci którzy byli a Ci którzy byli niech pamiętają... Ale tych lachonów to nie przebaczymy tak szybko... ;P
[OT] Co to za podświetlanie błędów? czyżby FF RC2 sie dorobił słownika i sprawdzania pisowni? Słit.. mniej błędów na forum będzie [/IT] _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
Zadanie kolejnego bzdurnego pytania na forum: 0.5 minuty
Status idioty wsrod forumowiczow: bezcenny
Tako rzecze ja: kapral rezerwy |
|
Back to top |
|
|
Kurt Steiner Bodhisattva
Joined: 01 Apr 2005 Posts: 1050 Location: Ostroleka, Polska
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
Było świetnie! Zdjęcia są super, Poe!
Kiedy znowu się spotykamy? Tylko tym razem w jeszcze większym gronie! _________________ Proszę, pamiętaj o regulaminie, a jeśli zauważysz, że został on złamany, zgłoś to.
LRU:431698 |
|
Back to top |
|
|
kfiaciarka Veteran
Joined: 20 May 2005 Posts: 1498 Location: Dobre Miasto, Poland
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 10:36 pm Post subject: |
|
|
@Poe na 4 stronie popraw hrefa |
|
Back to top |
|
|
KARQL n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 10:40 pm Post subject: |
|
|
agrasek
Troll, Magda, Raaf, Jabol, Gosia, Kurt Steiner, Poe, kr3x, Paulina, czikenator, KARQL _________________ Gentoo! |
|
Back to top |
|
|
Lukanus n00b
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 10:52 pm Post subject: |
|
|
A ja żałuje że moja złamana noga niepozwoliła mi być ... _________________ Sometimes you must break the rule, and start to run after the crowds ... |
|
Back to top |
|
|
psycepa Veteran
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 10:57 pm Post subject: |
|
|
btw, Pulitzer (czy jaka tam nagroda dla fotografow jest ) za BONUSa _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
Back to top |
|
|
Poe Bodhisattva
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 7:03 am Post subject: |
|
|
mala poprawka do zdjecia grupowego - Poe (ja) stoi i obejmuje Pauline (swoja)
hrefa poprawie niedlugo.
@Kurt, fajnie, ze podobaja sie zdjecia _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
RLU#342333 |
|
Back to top |
|
|
argasek Bodhisattva
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:09 am Post subject: |
|
|
Karql, Kurt - dzięki za poprawki. @Poe: leciałem "po głowach", a nie po dziedziczeniu klas _________________ RLU #137109 | http://soundcloud.com/argasek |
|
Back to top |
|
|
czikenator n00b
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
Heh, ja tam chyba bylem najmlodszy na calem zlocie W indygo gadalem glownie z kr3xem, ale fajnie bylo
PS: a na tym grupowym zdjęciu, to jakoś tak hmm... kiepsko wygladam |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|