View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Phoenix18g n00b
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 9:13 am Post subject: προβλημα με τους drivers του usb adapter wg |
|
|
Προσφατα κατεβασα το gentoo Live Cd για να δοκιμασω το προβλημα ειναι δεν αναγνωριζει το usb adapter WG111t της NETGEAR εχει ενα Atheros chipset δοκιμασα αλλες distro οπως ubuntu-debian-opensuse με το Module ndiswrapper αλλα κανενα σωστο αποτελεσμα ολα Installed σωστα και η συσκευη δεν δουλευει
Ακομα δοκιμασα madwifi αλλα αυτο ειναι για PCI καρτες και οχι για USB
Σας παρακαλω λιγο HELP αυτη η διανομη μου ειναι αρκετα καλη και θελω να την χρισιμοποιω _________________ IF (GOOGLE IT = NO RESULTS ) THEN (COMMIT SUICIDE ) ELSE ( FIND AN OTHER WAY TO COMMIT SUICIDE ) |
|
Back to top |
|
|
Hwoarang Retired Dev
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:10 am Post subject: |
|
|
Το έχω ψάξει και γω για μία δική μου USB Wifi της Netgear. Το αποτέλεσμα 3 μηνών ψαξίματος είναι ότι απλά δεν δουλεύει . Τουλάχιστον στο δικό μου Gentoo |
|
Back to top |
|
|
Phoenix18g n00b
|
Posted: Fri May 04, 2007 6:28 am Post subject: |
|
|
Το εκανα να δουλεψει σε debian εγκαθιστωντας μερικα modules απο ενα package manager δεν ωομιζω να διαφερει και πολυ η διαδικασια στο gentoo ή κανω λαθος ?
το ποστ ειναι εδω http://forums.debian.net/viewtopic.php?t=13980 _________________ IF (GOOGLE IT = NO RESULTS ) THEN (COMMIT SUICIDE ) ELSE ( FIND AN OTHER WAY TO COMMIT SUICIDE ) |
|
Back to top |
|
|
|