View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Eko n00b
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:25 pm Post subject: Gdzie i co dziś pijecie ?:D |
|
|
Co robicie na sylwetsra ? A może sylwek przed Gentoo i przyjaciółką szklanką pełną alkoholi wschodniego rodowodu ?
Ja dziś nie przed G. ale tylko ciałem
Myślami zawsze jestem przy moim gentoo z zagadkowym zagadnieniem co jeszcze w nim mogę zrobić dobrego _________________ Pokolenie 1200 |
|
Back to top |
|
|
dziadu Guru
Joined: 04 May 2006 Posts: 467 Location: Kraków/Darmstadt/Munich
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 4:41 pm Post subject: |
|
|
Hmm, ja miałem być z moimi przyjaciółmi w Wilczej Chacie na stoku Gabańki pod Szczawnica. Wredna choroba uniemożliwiła mi to. W ramach protestu w sylwestra ide spać.
http://kkptg.free.ngo.pl/chatka-wilcza/wilcza-gab.html
Eh, tam nawet prądu nie ma... dawno nie byłem w takim miejscu... żal dupe/serce ściska i che mi się do Księżyca wyć. |
|
Back to top |
|
|
rofro Apprentice
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 5:04 pm Post subject: |
|
|
Liptovsky Mikulas na Słowacji. Na szczęście wifi w hotelu _________________ Linux #358594
gentoo bug comment 175808#c26
You either must have patience or contribute to open source. There is only one guaranteed way to have open source do what you want it to do, and that's write it yourself. |
|
Back to top |
|
|
sebas86 Guru
Joined: 01 May 2005 Posts: 568 Location: Szczecinek / Szczecin
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 6:48 pm Post subject: |
|
|
Prawie... piwo, wino, szampan... tfu wino musujące. Oczywiście przed monitorem - xscreensaver skompilowany, fireworks na pełnym ekranie działa, mpd w tle pracuje, więc jest wszystko czego trzeba.
A o północy przed dom nacieszyć oczy prawdziwymi fajerwerkami i być może poszwendać się z kolegami. _________________ Nieważne jaka dystrybucja, ważne, że Linux! |
|
Back to top |
|
|
binas77 Tux's lil' helper
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 7:36 pm Post subject: |
|
|
w domu przy William Grant's Whisky... i o północy (jak dotrwam) szampanie i paroma rakietami... DO SIEGO ROKU (oby Gentoo zaczęło nam czytać w myślach )
PZDR 4 All
Tomek Binasiewicz _________________ __ROZBARAT__
LRU #424198
[img]http://baner.e-palarnia.pl/baner.78.3.gif[/img] |
|
Back to top |
|
|
Eko n00b
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 3:15 am Post subject: |
|
|
EEE ostro właśnie wróciłem z imprezy na której na moment urwała mi sie rolka z filmem, pamiętam tylko tyle że ni ebędę tego żałował do końca 2008 roku _________________ Pokolenie 1200 |
|
Back to top |
|
|
Spaulding Apprentice
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 3:29 pm Post subject: |
|
|
litr finlandii na 2 szampan(ten za 5zl) i troche czangi ;p teraz mam strasznego kaca .. buu, na dodatek prawie dostalem po ryju i policja chciala mnie palowac ale nie zebym narzekal |
|
Back to top |
|
|
bartmarian Guru
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 3:54 pm Post subject: |
|
|
od 16-tej lan party, potem wyjscie pooglądać ognie i znowu lan party do 5-tej,
picia w sumie zero, nie licząc szampana o północy... _________________ Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru.
Albercik się pomylił, prędkość światła to prędkość, wszechświat nie ma punktu odniesienia.
Perpetuum mobile - np. jowisz + jego księżyc, siły pływowe. Proste i niepraktyczne. |
|
Back to top |
|
|
sebas86 Guru
Joined: 01 May 2005 Posts: 568 Location: Szczecinek / Szczecin
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:14 pm Post subject: |
|
|
A jak się okazuje najlepsze imprezy wychodzą spontanicznie i trzeba było się przenieść gdzieś gdzie nie ma kompów. Domówki to jest to. _________________ Nieważne jaka dystrybucja, ważne, że Linux! |
|
Back to top |
|
|
Redhot Apprentice
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:16 pm Post subject: |
|
|
Hmm, gdzie byłem... u koleżanki, pamiętam jak przez mgłę, ale co piłem to już za cholerę nie pamiętam |
|
Back to top |
|
|
Rysh n00b
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:23 pm Post subject: |
|
|
Impreza w wynajętym lokalu około 40 osob ( zdala od Gentoo (zreszta i tak kernel panic mam ) i od Internetu ). Z dziewczyną i moją koleżanką Najpierw poszlismy do niej sie zaprawić potem na impreze tą I przed 24tą wyruszyliśmy do centrum żeby podziwiać sztuczne ognie 2,5 litra wodki - polecam żurawinową luxusową - naprawde bardzo dobra wodka |
|
Back to top |
|
|
Belliash Advocate
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:35 pm Post subject: |
|
|
Rysh wrote: | Impreza w wynajętym lokalu około 40 osob ( zdala od Gentoo (zreszta i tak kernel panic mam ) i od Internetu ). Z dziewczyną i moją koleżanką Najpierw poszlismy do niej sie zaprawić potem na impreze tą I przed 24tą wyruszyliśmy do centrum żeby podziwiać sztuczne ognie 2,5 litra wodki - polecam żurawinową luxusową - naprawde bardzo dobra wodka |
Ja tam polecam miodowke...
A wypilismy wczoraj prawie 2l na 4
Przed polnoca obrocilismy 3x0.5l i zaczelismy 4, ale polnoc nas wyscignela wiec trze bylo sie przesiasc na szampana, sie znaczy wino musujace ... I tak pilem i nic nie czulem a szampan mna zamiotl Ale gdzies kolo 0:40 do 3 rano konczylismy te 4 flache :p Nie ma to jak zapic wino wodka _________________ Asio Software Technologies
Belliash IT Weblog |
|
Back to top |
|
|
BeteNoire Veteran
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:58 pm Post subject: |
|
|
Tullamore Dew dobra na czysto jak i z kolą... :] _________________ powered by power plant |
|
Back to top |
|
|
Poe Bodhisattva
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2155 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:03 pm Post subject: |
|
|
emerde_bemaxxxrusek - ban. co rok ten sam post...
--
co do moejgo sylwestra, u mnie w domu byla mala imprezka w gronie znajomych, potanczylismy, pobawilismy sie, wypilismy co nieco, kto chciał to wódkę, albo wino albo piwo kulturalnie było, a Gentoo było włączone przez całą noc, podpięte do kina domowego jako player :] _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://popularcoffee.blogspot.com - Popkulturowa Kawa
RLU#342333 |
|
Back to top |
|
|
largo3 Tux's lil' helper
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:42 pm Post subject: |
|
|
Party było... Quake party a co za tym idzie komputer (z uruchomionym Gentoo rzecz jasna) był włączony. Zabawa przednia choć koszerna i abstynencka. Przynajmniej dzisiaj mnie głowa nie bolała. _________________ We are making a new world - free world.
XianN wrote: | Pamietaj, ze Gentoo to dobry, stabilny, szybki i b. fajny system, ktory trzeba pielegnowac, piescic i dobrze karmic;) W przeciwnym razie odgryzie Ci noge i pojdzie w swoja strone... |
|
|
Back to top |
|
|
|