View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Watchoo Tux's lil' helper
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:34 pm Post subject: |
|
|
j0seph wrote: | No, nejaky ten mesiac ubehol, ale zeby to tam prekvitalo nejakou velkym user basom, tazko povedat Skoda, asi kazdy, ked nieco potrebuje pise sem. Raz darmo, ked vedia po anglicky, kua |
Veru kua, ked vieme po aniglicky _________________ Error 404: "Beer not found !!!" |
|
Back to top |
|
|
zrebec Tux's lil' helper
Joined: 07 Dec 2004 Posts: 129 Location: Bratislava / Slovakia
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 11:30 pm Post subject: Gentoo forever! |
|
|
Hej! Super! Aj ja som si rozbehal Gentoo. Teraz beham pod Xorg s Xfce a uplna parada. Inak, som profesionalny developer (PHP ma zivy) webovych aplikacii. Rad by som vytvoril spolu s dalsimi fajn slovak users nejaky gentoo portal. So mnou mozete ratat! Ale samemu sa mi nechce? Kto ide so mnou? Chcem grafika, potom niekoho kto ma dobre napady, testerov a samozrejme by sa hodil nejaky XHTML 1.1 Strict koder pripade ludia co vedia robit s PHP 5 a PostreSQL. Ideme? Diky
Akoze inak veci ako portage, emerge, ebuild a dalsie features, to nema obdobu. Ine distro sa mozu schovat! A tie krasne user-freindly konfiguraky. Toto u pocitacov chybalo! _________________ Many regards |
|
Back to top |
|
|
xkesh n00b
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:32 am Post subject: Re: Gentoo forever! |
|
|
zrebec wrote: | Rad by som vytvoril spolu s dalsimi fajn slovak users nejaky gentoo portal. So mnou mozete ratat! Ale samemu sa mi nechce? Kto ide so mnou? |
Nechces se radeji pripojit a domluvit se na spolupraci (cim bys mohl prispet) na http://www.gentoo.cz? Jestli ano, napis na srakyi@centrum.cz. |
|
Back to top |
|
|
j0seph n00b
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:22 pm Post subject: Re: Gentoo forever! |
|
|
xkesh wrote: | zrebec wrote: | Rad by som vytvoril spolu s dalsimi fajn slovak users nejaky gentoo portal. So mnou mozete ratat! Ale samemu sa mi nechce? Kto ide so mnou? |
Nechces se radeji pripojit a domluvit se na spolupraci (cim bys mohl prispet) na http://www.gentoo.cz? Jestli ano, napis na srakyi@centrum.cz. |
www.gentoo.cz portal by mohol byt fajn. gentoo.czweb.org ma ale aspon normalne phpBB forum. _________________ Security access compromised! |
|
Back to top |
|
|
xkesh n00b
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:31 am Post subject: Re: Gentoo forever! |
|
|
j0seph wrote: | gentoo.czweb.org ma ale aspon normalne phpBB forum. |
O to prave jde. Nekdo ho musi udelat a starat se o nej. Jelikoz prave z centralni dostupnosti informaci se evidentne profituje a gentooisti pokud vidim nemaj tendence vytvaret sekty, proc misto deseti osirelych cs diskusnich for neprovozovat jedno kvalitni (vzor gentoo.org)? Zvlast kdyz je csGLUG jeste ve stadiu zrodu a dalsi rozvoj webu zavisly na ochote dobrovolniku spolupracovat.
Autora gentoo.czweb.org jsem na jeho foru uz oslovil, treba by se mohl podilet na tvorbe a sprave fora na gentoo.cz
ps. "normalne" az na to cerne pozadi |
|
Back to top |
|
|
|