View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DeszczyK n00b
|
Posted: Sun Aug 24, 2014 2:49 pm Post subject: e19 - Czy warto? Jak ze stabilnością i funkcjonalnością? |
|
|
Witam,
Czy ktoś używa e19? Stawiam system na nowo i zastanawiam się czy warto instalować to cudo, by potem nie psioczyć i nie zmieniać na e17, albo co innego.
Proszę o wrażenia jeśli ktoś takowe ma.
Zależy mi na w miarę stabilnym środowisku i oczywiście funkcjonalnym, by się nie okazało, że większość funkcji jescze nie działa . Oczywiście nie mówię, że jakikolwiek problem go dyskwalifikuje, ale żebym nie musiał poświęcać mu szczególnej uwagi każdego dnia. _________________ ...ale ja się nie znam.
Pozdrowienia, Roland!, >>Piszę poprawnie po polsku - a przynajmniej się staram |
|
Back to top |
|
|
halvmork n00b
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 8:27 am Post subject: |
|
|
E19 jest w wersji Alpha więc jak zależy Ci na stabilności to wybór prosty E17
Pozdrawiam |
|
Back to top |
|
|
DeszczyK n00b
|
Posted: Mon Aug 25, 2014 4:27 pm Post subject: |
|
|
Pytam, bo zdarza się, że alpha jest stabilniejsza od niektórych aplikacji w becie. Dlatego pytam o wrażenia, ale w sumie, to racja i chyba odpuszczę e19.
Dzięki _________________ ...ale ja się nie znam.
Pozdrowienia, Roland!, >>Piszę poprawnie po polsku - a przynajmniej się staram |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|